Yuki

"All you need is Yuki"

Online platform

“All you need is Yuki“..zo luidt de slogan van Yuki. We kunnen ze geen ongelijk geven, het is een verdomd handig accountancy platform! Wij werken er daarom heel graag mee.

Met Yuki kunnen we slimmer, sneller en gemakkelijker werken én effectiever samenwerken met onze klant. Via het Yuki platform krijgt de klant tevens meer inzicht in de eigen administratie. 

Inzicht in jouw administratie

Werken met yuki

Met Yuki kan je slimmer werken, beter boekhouden en effectiever samenwerken. Via het Yuki platform communiceer je met klanten en collega’s. Je verwerkt administraties, doet controles- en btw-aangiftes, en monitort de klanttevredenheid en productiviteit. En dit doe je allemaal helemaal online.

Hoe dit kan? Door alles in hetzelfde platform met elkaar te verbinden. Zo wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Voordelen

Dankzij de slimme software van Yuki delen we up-to-date cijfers delen en heb je actueel inzicht in je bedrijf. Met Yuki kunnen we samen strategisch aan de slag met het plannen van de toekomst.

Features

Yuki biedt een aantal belangrijke features; van scan en herken tot aan urenregistratie. We stellen de beste boekhoudsoftware samen voor jouw bedrijf.

Koppelingen

De boekhoudsoftware van Yuki kan gekoppeld met de systemen die jij al in huis hebt. Bijvoorbeeld met een salarisadministratie, urenregistratie of CRM. 

Kosten

De kosten voor het gebruik van Yuki is geheel afhankelijk van de features die jij wilt gebruiken. Samen kijken we naar de beste, en meest kostenefficiënte, oplossing voor jouw bedrijf.