Accountancy

Bekijk hier wat wij, onder andere, voor u kunnen betekenen.

Leuker én makkelijker

Als ondernemer wil je ondernemen en dus vooral dingen doen waar je goed in bent. Je zit niet te wachten op zaken als (financiële) administratie, fiscale aangiftes en jaarrekeningen. 

Toch is het belangrijk dat deze zaken goed geregeld zijn. Wij kunnen je hierin op laagdrempelige én professionele wijze ondersteunen. 

Administratieve dienstverlening

Wij verzorgen jouw boekhouding en financiële verantwoording. We nemen de administratie zo ver uit handen als jij dat wilt. We geven je inzicht in je financiële situatie of dat van je bedrijf en je krijgt grip op je inkomsten en uitgaven. 

Bedrijfs-economische advisering

Bedrijven hebben vaak te maken met complexe financiële kwesties. Extern advies kan dan van grote waarde zijn. Van het kiezen van de juiste software tot een fusie of overname vraagstuk.  Wij kunnen je professioneel en op persoonlijke wijze adviseren. 

Fiscale aangifte en jaarrekeningen

Wij ontzorgen je bij de (jaarlijkse) aangifte vennootschaps- of inkomstenbelasting.

Aan het eind van ieder boekjaar wordt de jaarrekening opgesteld; de jaarlijkse afsluiting van uw financiële administratie. Dit jaarrapport geeft je een duidelijk inzicht in het bedrijfsresultaat.

Salarisadministratie

Door het overnemen van de salarisadministratie kunnen wij je in de bedrijfsvoering ontzorgen. Wij verzorgen onder meer de loonmutaties en loonaangiften en verstrekken de loonstroken. Daarnaast zorgen wij dat actuele gegevens altijd bij de juiste instanties bekend zijn, denk hierbij aan het pensioenfonds of verzekeringsmaatschappijen.

Zo kun jij je focussen op wat je écht wilt doen; ondernemen!

Accountancy & Advisering

Wij geloven in hard werken en toewijding

Wij zijn een ervaren accountantskantoor waar kennis en ervaring dagelijks op professionele wijze samenkomen.

Onze klanten

Voor o.a. deze klanten zetten wij ons dagelijks in: