Persbericht: Accountant onmisbaar in MKB-organisatie

Is jouw bedrijf klaar voor een accountant? Doe de check op de website van de NBA en zie of jouw bedrijf toe is aan een accountant.

Deel dit artikel

Is jouw bedrijf klaar voor een accountant? Doe de check!

Om MKB-ondernemers te informeren over het belang van accountants, heeft de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) onder andere in samenwerking met Philipse Accountancy & Advisering in Maasbree de communicatiecampagne ‘Nederland rekent op zijn accountants’ gelanceerd.

Nederland rekent op zijn accountants. Dat geldt zeker voor MKB-ondernemers. Want of je nu een start-up bent of een gevestigd familiebedrijf, internationaal opererend of geworteld in je eigen regio, klaar voor uitbreiding of op zoek naar opvolging: iedere ondernemer moet kunnen vertrouwen op een breed, deskundig advies en een kritische blik. Met een Philipse Accountancy & Advisering halen ondernemers zo’n sparringpartner in huis.

Is jouw bedrijf klaar voor een accountant? Doe de check!
Accountants verzorgen de boekhouding, denken mee over bedrijfsvoering en hebben een brede economische kennis. Ze kijken samen met MKB-ondernemers naar de toekomst, zakelijk en privé. Wat zijn hun ambities, waar liggen valkuilen en kansen, en hoe zorgen ze ervoor dat alles goed geregeld en verantwoord is: de accountant vraagt door en rekent voor.

Dat is niet alleen interessant voor grote bedrijven, maar juist ook voor kleinere bedrijven met ambitie! Doe de check op de website van de NBA en zie of jouw bedrijf toe is aan een accountant.

Meer informatie
Op nba.nl/rekentop vinden ondernemers veel praktische informatie over wat accountants precies voor hen kunnen betekenen, maar hier staan ook verhalen en video’s van andere ondernemers en kunnen MKB’ers een accountantskantoor in de buurt vinden, zoals Philipse Accountancy & Advisering in Maasbree. Ook kunnen zij middels een online checklist direct zien of een accountant voor hen van toegevoegde waarde is.

More To Explore